• 1403/08/24
  • - تعداد بازدید: 13
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
برگزاری کلاس آموزشی با موضوع «نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی» ویژه داوطلبان سلامت خسویه

کلاس آموزشی با موضوع «نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی» ویژه داوطلبان سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید صابری خسویه، برگزار شد.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرین دشت

برگزاری کلاس آموزشی با موضوع «نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی» ویژه داوطلبان سلامت خسویه


کلاس  آموزشی با موضوع «نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی» ویژه داوطلبان سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید صابری خسویه، برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرین دشت ، سرکار خانم لیلا باقری مسئول داوطلبان سلامت شبکه  بهداشت و درمان ، با اشاره به اینکه در ایران از دیرباز کشت گندم رواج داشته و نان تهیه شده از آرد گندم، قوت غالب ایرانیان را تشکیل می دهد، گفت: شناخت و مصرف بهترین نوع نان، عاملی مهم در تامین و ارتقاء سلامت ایرانیان و پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری های متابولیک غیر واگیر به شمار می رود.

«لیلا باقری » ادامه داد: روزانه قسمت اعظم انرژی، پروتئین (تامین بیش از 45 درصد نیاز روزانه)، املاح معدنی و ویتامین­های مورد نیاز ما از طریق نان تأمین می شود.

وی با اعلام اینکه مصرف سرانه نان در کشور حدود 114 کیلوگرم در سال (معادل 310 گرم در روز) است که حدود 40 تا 50 درصد انرژی دریافتی و نزدیک به 45 درصد پروتئین روزانه را تامین می کند، افزود: در اقشار کم درآمد که نان بیشتری مصرف می کنند تا 60 درصد پروتئین روزانه از نان تامین می شود و همچنین بیش از 30% کلسیم و فسفر روزانه که در افراد فقیر به 45 درصد هم می رسد نیز، از نان روزانه تامین می شود.

مسئول داوطلبان سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرین دشت گفت با بیان اینکه بهترین نانی که از آرد گندم می توان تهیه کرد، نان کامل است، گفت: نان کامل از آردی تهیه می شود که هر سه بخش دانه گندم «سبوس، جوانه، آندوسپرم» در آن حفظ می شود و چنین نانی از پروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین بالایی برخوردار بوده و قادر است بخش بسیاری از نیازهای جامعه به مواد مغذی را تأمین کند.

باقری اضافه کرد: مصرف نان کامل کاهش خطر بیماری‌های دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، چاقی، بیماری‌های گوارشی، مشکلات متابولیکی و برخی از سرطان‌ها را به دنبال دارد.

وی ضمن تاکید بر اهمیت مصرف نان کامل در سلامتی، ارتقاء آگاهی و دانش عموم در زمینه فواید مصرف آن ادامه داد: کلاس آموزش عمومی با عنوان «نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی» به صورت حضوری ویژه داوطلبان سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید صابری خسویه، توسط بهورز مرکز، سرکار خانم سمیرا تهمتن برگزار شد./سعیدایاز

  • گروه خبری :
  • کد خبری : 112825
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید